Oranje-acties: 50 keer je inzet voor zege van Nederland op Senegal!

ADVERTORIAL – Het WK begint voor het Nederlands elftal vandaag met de eerste groepswedstrijd tegen Senegal. Voor jou lonkt ook een mooi succes op de eerste wedstrijddag van Oranje. Jack's Casino pakt uit met een speciale actie voor nieuwe spelers en biedt bestaande spelers ook een mooie kans. De acties zijn voor spelers van 24 jaar en ouder.

Oranje-acties: 50 keer je inzet voor zege van Nederland op Senegal!
© Pro Shots
Senegal
Senegal
0 - 2
Nederland
Nederland

Nieuwe spelers van Jack's kunnen maandag 50 keer hun inleg winnen met een overwinning van Oranje. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan, maak snel en makkelijk een account.

- Stort en claim jouw bonus. Stort minimaal €10 om jouw Odds Boost te ontvangen.

- Zet in op Senegal - Nederland. Kies voor Nederland wint binnen reguliere speeltijd om gebruik te maken van de actie. De maximale inzet is €1.

Klik hier om mee te spelen.

Niet alleen voor nieuwe spelers is er een speciale actie. Voor bestaande spelers van 24 jaar of ouder komt Jack's ook met een fraai aanbod. De quotering voor een zege van het team van Louis van Gaal op Senegal wordt verhoogd naar 2.00. Gebruikmaken van dit aanbod gaat als volgt:

- Stort minimaal €20 en claim de bonus in je bonussectie.

- Selecteer winst van Nederland en de Odds Boost wordt zichtbaar in je betslip.

- Komt de weddenschap uit? Dan ontvang je 2.00 keer je inzet. De maximale inleg is €50.

Klik hier om mee te spelen.

Het lange toeleven naar de WK-start is bijna voorbij voor de Oranje-internationals. Tegen Senegal kan Nederland direct zijn status als favoriet voor groepswinst onderstrepen. De recente resultaten zullen vertrouwen geven. Sinds de terugkeer van Louis van Gaal als bondscoach is niet meer verloren. De laatste nederlaag dateert van 27 juni vorig jaar, toen het Oranje van Frank de Boer in de achtste finale van het EK verloor van Tsjechië.

Heb jij veel vertrouwen in het Nederlands elftal? Inzetten op een zege van Oranje is door de acties in ieder geval extra interessant.

Nog geen Jack's-speler? Dan is er de heerlijke odd van 50.00. Wel al een Jack's-speler? Dan kun je profiteren van de mooie verhoging naar 2.00. Beleef het WK met extra spanning door mee te spelen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's