Opzienbarend optreden Brunswijk krijgt staartje na uitdelen dollars

Reacties

Ronnie Brunswijk baarde al opzien door zichzelf op te stellen in het duel met CD Olimpia. Zijn gedrag na afloop heeft nu geleid tot een onderzoek van de CONCACAF.

Opzienbarend optreden Brunswijk krijgt staartje na uitdelen dollars
© Twitter Jon Arnold

De zestigjarige Brunswijk kwam eerder deze week tot verbazing van velen aan de aftrap bij Inter Moengotapoe, dat de strijd met Olimpia aanging in de CONCACAF League. De vicepresident van Suriname is al jaren eigenaar van de club.

De Midden-Amerikaanse bond heeft een onderzoek gelast naar het optreden van Brunswijk. Niet zozeer op het veld, als wel buiten de lijnen. Op beelden is te zien hoe de vicepresident van Suriname na afloop dollars uitdeelt aan de spelers van Olimpia.

'We maken ons grote zorgen over de inhoud van een video die op sociale media circuleert en die mogelijke integriteitsproblemen oproept rond de CONCACAF League-wedstrijd tussen Inter Moengotapoe en CD Olimpia', laat de bond weten.

Veel hielp de aanwezigheid Brunswijk niet. Olimpia won met 0-6 van Inter Moengatapoe. Volgende week is de return in Honduras.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.