Opwarmen voor de topper: elke goal van PSV en Ajax kan in jouw voordeel zijn

ADVERTORIAL – PSV en Ajax hopen donderdagavond de stap naar de kwartfinale van het toernooi om de KNVB-beker te zetten. Blik vooruit en speel mee bij Jack's! De aanbieding voor de duels van de topclubs liegt er niet om.

Opwarmen voor de topper: elke goal van PSV en Ajax kan in jouw voordeel zijn
© Pro Shots

PSV neemt het in eigen huis op tegen Telstar en Ajax ontvangt de amateurs van Excelsior Maassluis. Grote overwinningen liggen dus in de lijn der verwachting. Hoe hoog denk jij dat de scores oplopen? PSV en Ajax zullen koelbloedig en snel willen afrekenen met hun tegenstander. Tot het uiterste moeten gaan is het laatste waar de titelkandidaten op zitten te wachten een halve week voor de topper in Eindhoven. Jij kunt flink winnen met grote zeges van PSV en Ajax. Op ons verzoek heeft Jack's een Special met een verhoogde odd samengesteld: PSV en Ajax winnen met vier doelpunten verschil of meer (4.75).

PSV is als eerste aan zet. De ploeg van Roger Schmidt trapt om 18.45 uur af tegen Telstar, dat als middenmoter wisselvallig presteert in de Keuken Kampioen Divisie. Het team van Andries Jonker staat dertiende in de Keuken Kampioen Divisie en heeft in 22 competitieduels al 42 goals geïncasseerd. Slechts drie teams op het tweede niveau kregen meer treffers tegen dit seizoen. Denk jij dat PSV de Telstar-defensie ook flink pijn gaat doen? De odd voor een zege met minstens twee goals verschil is 1.19, de quotering voor een overwinning met drie goals verschil of meer is 1.58 en voor een zege met vier goals of meer verschil staat een odd van maar liefst 2.45.

Om 21.00 uur komt Ajax in actie tegen Excelsior Maassluis. De vaakst scorende ploeg uit de Eredivisie tegen amateurs die tiende staan in de Tweede Divisie en bovendien sinds 14 december al geen officiële wedstrijd meer gespeeld hebben; het lijkt een avond te worden waarop het telraam van pas komt. De odd voor een overwinning van de Ajacieden met vijf goals verschil of meer is 1.98. Inzetten op de -5 handicap (zes goals verschil of meer) kan je al 3.10 keer de inleg opleveren. In de Eredivisie hebben de Ajacieden dit seizoen gemiddeld al 3.1 keer per wedstrijd gescoord. In de Champions League was het gemiddelde zelfs nog hoger: 3.3 goals per duel.

Wil jij voor de fun inzetten op een stunt van Excelsior Maassluis? Dan zijn dit wellicht mooie weddenschappen: Gelijkspel en beide teams scoren (41.00) en Excelsior Maassluis wint en beide teams scoren (91.00). De ploeg rekende in de vorige ronde wel knap af met FC Emmen.

Luuk de Jong
Barcelona komt vanavond in het Spaanse bekertoernooi in actie tegen Athletic de Bilbao en hoopt op Baskische bodem de kater van de nederlaag in El Clásico weg te spoelen. Een lichtpuntje vanuit Nederlands perspectief was dat Luuk de Jong tegen Real Madrid opnieuw een basisplaats had en wéér scoorde. Zijn balans in het nieuwe jaar is uitmuntend: drie basisplaatsen, drie goals. Denk jij dat de kopspecialist zijn reeks tegen Athletic een vervolg geeft? Op ons verzoek heeft de odd voor een doelpunt van De Jong een flinke boost gekregen: 4.00. De notering voor een zege van Barça is 2.18.

Bekijk alle odds voor de duels van vanavond bij Jack's en pak je kansen! Voor nieuwe spelers is een free bet tot 50 euro verkrijgbaar.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's