'Opvallende move voor Zaniolo: Turkse topclub biedt uitweg'

Reacties

Als de voortekenen niet bedriegen, zet Nicolò Zaniolo zijn carrière voort in de Süper Lig. Volgens diverse Italiaanse media gaat Galatasaray aan de haal met de aanvaller van AS Roma.

'Opvallende move voor Zaniolo: Turkse topclub biedt uitweg'
© Pro Shots

Zaniolo botste de afgelopen maanden met de clubleiding en wilde vorige maand koste wat kost vertrekken. Supporters van Roma waren woedend, noemden Zaniolo een verrader en een groep hooligans bedreigde hem zelfs bij zijn huis. De Italiaans international staat nu alsnog voor een vertrek. Omdat de transfermarkt in Turkije tot woensdag is geopend, kunnen clubs uit dat land nog spelers aantrekken. Daarvan wil Galatasaray profiteren.

Roma speelt het hard en is bereid om Zaniolo de rest van het seizoen op de tribune te zetten, wat de aanvaller in de handen van de Turkse topclub lijkt te drijven. Sky Sport Italia en La Gazzetta dello Sport weten dat Zaniolo inmiddels een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Galatasaray, dat jaarlijks drie miljoen euro overmaakt.

Ontsnappingsclausule
Volgens de berichtgeving legt Galatasaray zo'n twintig miljoen euro op tafel om Zaniolo over te nemen. Die lijkt Cim Bom Bom vooral als een tussenstation te zien, want in het contract van de speler is een ontsnappingsclausule opgenomen van dertig miljoen euro. Dat betekent dat geïnteresseerde clubs als AC Milan, Juventus of clubs uit de Premier League Zaniolo komende zomer alsnog relatief eenvoudig kunnen binnenhalen.

Ondertussen heeft het er alle schijn van dat Zaniolo met zijn gedachten al in Istanbul zit. Op Instagram reageerde hij met een hartje op de post van de overwinning van Galatasaray op Trabzonspor.

Spelersprofiel

N. Zaniolo


Geboortedatum:
2 juli 1999
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Massa
Nationaliteit
Italië
Lengte:
1,90 m
Gewicht:
79 kg
Huidige club:
Aston Villa
Nationaal team:
Italië
Bekijk hier al onze video's
Meer N. Zaniolo
Meer over N. Zaniolo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.