Optimisme bij Roma over herstel Mkhitaryan richting finale

Reacties

Bij AS Roma heeft men goede hoop dat Henrikh Mkhitaryan op tijd fit is voor de Conference League-finale tegen Feyenoord. De 33-jarige routinier miste de laatste vijf wedstrijden door een blessure aan zijn hamstring.

Optimisme bij Roma over herstel Mkhitaryan richting finale
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Mkhitaryan raakte bijna een maand geleden geblesseerd in de heenwedstrijd van de halve finale tegen Leicester City. Daardoor moest de Armeniër de return in Rome en de laatste vier competitieduels aan zich voorbij laten gaan.

Voor trainer José Mourinho is Mkhitaryan een van de belangrijkste spelers. De 33-jarige aanvallende middenvelder kwam dit seizoen tot 43 optredens voor Roma. Slechts zes spelers kwamen tot meer minuten in deze jaargang.

Mourinho houdt volgens Italiaanse media hoop dat Mkhitaryan woensdag tegen Feyenoord in actie kan komen. Het is bijna zeker dat dit niet als basisspeler zal zijn. Volgens Corriere dello Sport heerst er in de omgeving van de speler optimisme over het herstel. De trainingen van maandag en dinsdag moeten uitwijzen of de Armeniër fit genoeg is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.