Optie tot koop niet gelicht: Ajax krijgt Bandé terug

Reacties

NK Istra heeft besloten de optie tot koop in het huurcontract van Hassane Bandé niet te lichten. De 23-jarige aanvaller keert daardoor terug naar Ajax.

Optie tot koop niet gelicht: Ajax krijgt Bandé terug
© Pro Shots

Ajax nam Bandé in 2018 over van KV Mechelen, maar het lukte de rappe aanvaller in Amsterdam niet om een plaats in de hoofdmacht te veroveren. In 2020 vertrok Bandé op huurbasis naar FC Thun en sinds februari 2021 speelde hij voor Istra op het hoogste niveau in Kroatië.

Daar was Bandé dit seizoen in dertig officiële duels goed voor zeven doelpunten en twee assists. Nu het seizoen er ook in Kroatië op zit, heeft Istra een aantal knopen doorgehakt over spelers met aflopende contracten. Bandé is één van de spelers van wie de Kroatische laagvlieger afscheid neemt.

Istra bedankt Bandé en wenst hem veel succes in Amsterdam, waar de aanvaller uit Burkina Faso nog een doorlopend contract tot medio 2023 heeft.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer H. Bandé
Meer over H. Bandé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.