Opstootje rond Promes leidt tot zes rode kaarten in Russische topper

De bekerwedstrijd tussen Zenit Sint-Petersburg en Spartak Moskou is in de slotfase volledig ontspoord. Quincy Promes kreeg het aan de stok met een tegenstander, waarna een massale vechtpartij ontstond.

Opstootje rond Promes leidt tot zes rode kaarten in Russische topper
© Pro Shots

Het stond nog 0-0 in de bekerwedstrijd toen het diep in de extra tijd misging. Promes greep tegenstander Wilmar Barrios stevig vast bij de kraag van zijn shirt toen de bal al niet meer in het spel was. Andere spelers van Zenit en Spartak aarzelden niet en mengden zich in het geruzie. Het duwen en trekken ontaardde al snel in schoppen en het uitdelen van klappen.

Scheidsrechter Vladimir Moskalev deelde in totaal zes rode kaarten uit. Opvallend genoeg kreeg Promes niet eens geel. Aan Zenit-zijde werden Barrios, Rodrigo en Malcom bestraft met rood. Bij Spartak waren het Shamar Nicholson, Aleksandr Selikhov en Alexander Sobolev die rood kregen. In de strafschoppenserie die volgde, trok Zenit aan het langste eind.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen