Opstelling Feyenoord: Slot verrast met opstellen van Zerrouki

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft zijn opstelling bekendgemaakt voor de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid. Hij had één verrassende naam in petto. Ramiz Zerrouki start in de basis.

Opstelling Feyenoord: Slot verrast met opstellen van Zerrouki
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
3 - 2
Feyenoord
Feyenoord

Feyenoord hoopt de succesvolle start van de Champions League-campagne, met een thuisoverwinning op Celtic, een geslaagd vervolg te geven in Madrid. Slot kan in Estadio Wanda Metropolitano nog steeds geen beroep op spits Santiago Giménez, die een laatste Europese duel schorsing uitzit na zijn rode kaart van vorig seizoen in de Europa League tegen AS Roma. De coach verklapte daarom dinsdag al dat Ayase Ueda zou gaan starten in de punt van de aanval.

Dat was evenwel niet de enige verandering die hij doorvoerde. Yankuba Minteh, die wel op de bank zit, moet immers plaatsmaken voor Zerrouki. De verwachting is dat Calvin Stengs dan naar de rechtsbuitenpositie verhuist.

Giménez is wel, net als de herstellende Justin Bijlow, meegekomen naar de Spaanse hoofdstad en deed mee met de groepstraining. De geblesseerde Luka Ivanusec is wel in Rotterdam gebleven. De Kroatisch international werkt daar met een fysiotherapeut aan zijn herstel van een enkelblessure.

Atlético
Bij de thuisploeg moest coach Diego Simeone door blessures van José María Giménez en Stefan Savic vooral puzzelen in zijn achterhoede. Hij heeft er uiteindelijk voor gekozen Axel Witsel centraal in de achterhoede te posteren. Normaliter is de Belg, van origine een middenvelder, de meest rechtse verdediger van de drie man. Op het middenveld is Rodrigo de Paul weer terug na blessureleed en voorin start Alvaro Morata, die in het laatste competitieduel nog geschorst moest toekijken.

Bekijk hieronder alle 22 namen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.