Opstelling Feyenoord: Slot houdt Szymanski en Trauner nog achter de hand

Reacties

Gernot Trauner en Sebastian Szymanski hebben nog geen basisplaats bij Feyenoord in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Arne Slot heeft geen verrassende wijzigingen doorgevoerd in zijn basiself.

Opstelling Feyenoord: Slot houdt Szymanski en Trauner nog achter de hand
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
FC Groningen
FC Groningen

Szymanski was sinds eind januari uitgeschakeld met een knieblessure. De 23-jarige spelmaker trainde deze week weer volledig mee en is fit genoeg gebleken om bij de wedstrijdselectie te zitten voor de wedstrijd van zaterdagavond. Slot maakte een paar dagen geleden al duidelijk het niet logisch te vinden om Szymanski direct te laten starten.

Ook Trauner wordt rustig gebracht. De dertigjarige Oostenrijker heeft ook een knieblessure achter de rug en maakte vorige week zondag tegen Fortuna Sittard als invaller zijn rentree. De routinier zal geduld moeten hebben. Slot kiest ook tegen Groningen voor Lutsharel Geertruida en David Hancko als centraal duo, de twee die moeten voorkomen dat Timon Wellenreuther als vervanger van de nog altijd geblesseerde Justin Bijlow veel te doen krijgt.

Op het middenveld krijgt Javairô Dilrosun opnieuw de voorkeur als nummer 10. Slot kiest voor een voorhoede met Alireza Jahanbakhsh, Santiago Gimenez en Oussama Idrissi. Igor Paixão en Danilo zitten zo opnieuw op de bank.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.