Opstelling Ajax: zo vangt Ten Hag het gemis van Blind op tegen Young Boys

Reacties

Ajax komt donderdagavond in de achtste finale van de Europa League voor de dag met een centrum bestaande uit Jurriën Timber en Lisandro Martínez. Daley Blind kampt nog met een knieblessure. Nicolás Tagliafico en Devyne Rensch staan op de backposities.

Opstelling Ajax: zo vangt Ten Hag het gemis van Blind op tegen Young Boys
© Pro Shots
Ajax
Ajax
3 - 0
BSC Young Boys
BSC Young Boys

Verder zijn er geen grote verrassingen in de opstelling van de Amsterdammers. Maarten Stekelenburg staat onder de lat. Mohammed Kudus moet na zijn basisplaats tegen FC Groningen genoegen nemen met een plaats op de bank. Edson Álvarez, Ryan Gravenberch en Davy Klaassen vormen het middenveld tegen de Zwitsers.

Door het ontbreken van Sébastien Haller tijdens de Europese campagne van Ajax kiest Erik ten Hag weer voor de variant met Dusan Tadic als spits. Hij krijgt voorin assistentie van de Braziliaanse vleugelspelers Antony en David Neres. Om 18.55 uur gaat de bal rollen in Amsterdam.

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Martínez, Tagliafico; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Antony, Tadic, Neres.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.