Opnieuw kritiek op Van Dijk, Bijlow liep niet de polonaise in Duitsland

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Opnieuw kritiek op Van Dijk, Bijlow liep niet de polonaise in Duitsland
© Pro Shots

'Hij moet nodig weer met twee benen op de grond gezet worden.'
• Na zijn fout in de eerste speelronde tegen Leeds United is er steeds meer kritiek op Virgil van Dijk, die arrogantie wordt verweten. Wim Kieft doet er in zijn column in De Telegraaf nog een schepje bovenop. 'Hij is niet scherp, gedraagt zich bij Oranje en Liverpool als de gearriveerde vedette, de grote coachende leider, die iets te veel laat merken dat hij zijn medespelers niet alles vindt. Tegelijk speelt hijzelf gemakzuchtig en nonchalant. Hij maakt fouten en loopt te vaak weg voor het defensieve handwerk in wedstrijden. Met zijn status moet hij juist vooropgaan in de strijd.'

• Feyenoord was in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 3-1 te sterk voor Borussia Dortmund, dat in blessuretijd nog een grote kans kreeg om de marge iets te verkleinen. Justin Bijlow keerde echter de penalty van Erling Haaland. Een bijzonder moment, maar de Feyenoord-keeper staat er niet te lang bij stil. 'Haaland is natuurlijk een topspeler. Maar geloof me, het is echt niet zo dat ik daar in Duisburg de polonaise heb gelopen omdat een grote voetballer niet tegen mij wist te scoren vanaf de stip', aldus Bijlow in het Algemeen Dagblad.

© Pro Shots

'Als je niet wil lopen, moet je gaan dammen of schaken.'
Ernie Brandts had na de 1-2 zege van FC Eindhoven op Jong PSV een duidelijke boodschap voor zijn spelers. (FOX Sports)

• David Seaman (57), Kieran Trippier (30), Diego Antonio Reyes (28), Brandley Kuwas (28), Sonny Anderson (50) en Pol van Boekel (45) vieren vandaag hun verjaardag. Ook in Breda is het feest, want op 19 september 1912 werd NAC opgericht, als fusie tussen NOAD en ADVENDO. De club bestaat deze zaterdag dus 108 jaar.

• Dimitar Berbatov heeft ook een goed gevoel bij 19 september. De Bulgaar maakte vandaag tien jaar geleden een prachtige goal voor Manchester United in de derby met aartsrivaal Liverpool. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.