Opluchting bij FC Groningen door akkoord met Padt

Reacties

Sergio Padt verlengt zijn contract bij FC Groningen met twee jaar. Dat heeft technisch manager Ron Jans zaterdag bekendgemaakt na de ruime oefenzege (0-16) op RWE Eemsmond.

Opluchting bij FC Groningen door akkoord met Padt

Jans maakte het goede nieuws voor FC Groningen na afloop in de kantine openbaar. 'We zijn er harstikke trots op dat Sergio Padt zijn contract met twee jaar heeft verlengd en dat hij nu nog drie jaar bij ons onder contract staat', sprak de voormalige trainer.

Voor FC Groningen is het akkoord met de 28-jarige doelman over een nieuwe verbintenis een enorme opsteker. Padt wilde begin mei zijn nog één jaar doorlopende contract nog niet verlengen. De doelman heeft een sterk seizoen achter de rug en mocht zich ook onder de nieuwe bondscoach Ronald Koeman bij Oranje melden als derde keeper. De ex-Ajacied wacht nog op zijn interlanddebuut.

Start voorbereiding
Bij de overwinning op de amateurs scoorde aanwinst Mateo Cassierra direct twee keer voor FC Groningen. Het was de eerste oefenwedstrijd onder de nieuwe trainer Danny Buijs, de opvolger van Ernest Faber.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.