Opgelucht Sociedad grapt: Ødegaard naar Man City

Reacties

Martin Ødegaard vertrekt tot grote opluchting van Real Sociedad naar Manchester City. Althans, dat is de grap die de Basken naar buiten brengen op El Día de los Santos Inocentes.

Opgelucht Sociedad grapt: Ødegaard naar Man City
© Pro Shots

Ødegaard is door Real Madrid voor twee jaar verhuurd aan de club uit San Sebastián. Door zijn sterke spel zijn er constant speculaties over een vervroegde terugkeer van de Noor naar De Koninklijke. Real Sociedad steekt daar de draak mee in een statement dat deze zaterdag naar buiten kwam.

'Real Sociedad heeft een akkoord bereikt met Manchester City over de huur van Martin Ødegaard. De speler blijft tot het einde van het seizoen bij Manchester City. De Txuri-Urdin wil Martin bedanken en waardering uitspreken voor zijn werk. Hij heeft een geweldige professionaliteit, toewijding en loyaliteit getoond en we wensen hem het beste voor de toekomst. We zijn geforceerd deze moeilijke beslissing te nemen om de komende zes maanden speculaties uit de media te voorkomen. Wat een opluchting!'

Het feest van 'de Onschuldige Kinderen' valt op 28 december in Spanje en is voer voor grappen in de trant van 1 april-acties. Het is een katholieke herdenking van de massale kindermoord in opdracht van de Romeinse keizer Herodes, waarbij met de grappen de onschuldigheid gevierd wordt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Sociedad
Meer over Real Sociedad
Meer M. Ødegaard
Meer over M. Ødegaard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.