Op deze zenders volg je de Europese avonturen van Ajax, AZ, Feyenoord en PSV

Reacties

Ajax, AZ, PSV en Feyenoord beginnen deze week aan hun Europees avonturen. Een overzicht van de uitzendingen, presentatoren, commentatoren, verslaggevers en analisten op de verschillende zenders.

Op deze zenders volg je de Europese avonturen van Ajax, AZ, Feyenoord en PSV
© Pro Shots

De Champions League-wedstrijden van Feyenoord en PSV zijn te volgen via RTL7. Het commentaar zal gegeven worden door Teun de Boer en Vincent Schildkamp, terwijl Jan Boskamp, Giovanni van Bronckhorst, Theo Janssen en Wesley Sneijder in de studio aanschuiven bij presentatoren Humberto Tan en Simon Zijlemans.

Dinsdag bij Feyenoord - Celtic wordt het commentaar gegeven door Vincent Schildkamp. Aangezien Tan Late Night presenteert, neemt Zijlemans de eerste zes uitzendingen voor zijn rekening. Van Bronckhorst en Janssen schuiven aan voor de analyses. Een dag later is Teun de Boer de commentator bij het duel tussen Arsenal en PSV, terwijl Jan Boskamp en Wesley Sneijder zich in de studio melden.

Ook zijn alle duels in de Champions League te zien bij Ziggo Sport, waar op dinsdag en woensdag om 20.45 uur de Ziggo Sport Switch, waarin de kijker wordt meegenomen langs de hoogtepunten van alle velden. Ook worden alle wedstrijden uitgezonden op Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Docu en Ziggo Sport Tennis. Samenvattingen en interviews zijn na afloop op de website en het YouTube-kanaal van Ziggo Sport te zien.

De wedstrijden van Ajax en AZ in de Europa League en Conference League zijn te volgen bij ESPN en Veronica. Op laatstgenoemde zender begint donderdag om 18.00 uur de voorbeschouwing in de studio met Hélène Hendriks, Wim Kieft en Dick Advocaat. Om kwart voor zeven is het tijd voor Zrinjski Mostar - AZ met commentator Leo Driessen. Om 21.00 uur schakelt Veronica over naar Ajax - Olympique Marseille met het commentaar van Wytse van der Goot en het verslag van Noa Vahle in de Johan Cruijff ArenA.

Op ESPN wordt er live geschakeld tussen alle Europese wedstrijden en op ESPN2 zijn de wedstrijden van AZ en Ajax in zijn geheel te zien. Jan Joost van Gangelen is de presentator in de studio. Pascal Kamperman praat het schakelkanaal met commentatoren Mark van Rijswijk en Martijn van Zijtveld aan elkaar.

Vincent Schildkamp becommentarieert Zrinjski Mostar - AZ op ESPN2, gevolgd door Michiel Teeling bij Ajax - Olympique Marseille. Aletha Leidelmeijer is namens ESPN in Mostar en Cristian Willaert in de Johan Cruijf ArenA. Analisten in de studio zijn Marciano Vink, Kees Kwakman en Kenneth Perez.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.