Oosting haalt oude bekende van Vitesse naar Waalwijk

Reacties

Patrick Vroegh gaat zijn loopbaan bij RKC Waalwijk voortzetten. De 22-jarige middenvelder verlaat Vitesse en tekent voor drie seizoenen bij de Brabanders, die een afkoopsom betalen voor Vroegh.

Oosting haalt oude bekende van Vitesse naar Waalwijk
© Pro Shots

RKC-trainer Joseph Oosting kent Vroegh uit zijn periode bij de Arnhemmers. De Brabanders leken Vroegh te huren van de Arnhemmers, maar de speler zelf voelde meer voor een definitief vertrek. Hij ziet mede door de aanwezigheid van Matus Bero en Sondre Tronstad als concurrenten weinig zicht op een basisplaats. Voor Vroegh is RKC zijn eerste club buiten Vitesse.

Vroegh maakt sinds 2019 deel uit van de selectie van Vitesse en heeft inmiddels 45 Eredivisie-duels achter zijn naam staan. Eerder deze week deden Vitesse en RKC al zaken in omgekeerde richting. De Waalwijkse aanvoerder Melle Meulensteen tekende een vierjarig contract in Arnhem.

Bij RKC is Vroegh na Julian Lelieveld, Kevin Felida en Mika Biereth de vierde nieuwe speler. Met de transfersommen voor Meulensteen en Ahmed Touba op zak is het aannemelijk dat RKC nog lang niet klaar is op de transfermarkt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.