'Ook Tottenham en Man Utd richten pijlen op Botman'

Reacties

Sven Botman heeft over belangstelling geen klagen. De verdediger van Jong Oranje wordt inmiddels ook in verband gebracht met Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur én Manchester United.

'Ook Tottenham en Man Utd richten pijlen op Botman'
© Pro Shots

Luis Campos maakt zich op voor een entree bij Paris Saint-Germain, waar hij als technisch directeur de opvolger wordt van de bedankte Leonardo. Zijn aanstelling wordt gezien als formaliteit. De Portugees heeft volgens L'Équipe een oude bekende op het oog om de Parijse defensie te versterken; Botman.

Campos was namelijk de man die de verdediger in 2020 van Ajax naar Lille haalde. Het bleek een goede zet voor de Franse club. De prestaties van Botman bij Les Dogues hebben de belangstelling ook doen groeien. Naast Newcastle United gold AC Milan als beoogde bestemming, maar er zijn meer opties gekomen.

Tottenham Hotspur en Manchester United worden inmiddels genoemd als mogelijke bestemmingen voor Botman. De twee Premier League-clubs hebben hun vizier op een andere kandidaat moeten richten nadat de pogingen Alessandro Bastoni weg te halen bij Internazionale tevergeefs bleken. Volgens zijn zaakwaarnemer blijft de Italiaan sowieso nog minimaal één seizoen actief in San Siro.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.