Ook Southampton mengt zich in strijd om Danjuma

Reacties

Arnaut Danjuma Groeneveld heeft de clubs voor het uitzoeken. Na onder andere AC Milan, Stade Rennes en Tottenham Hotspur heeft nu ook Southampton zich voor de aanvaller gemeld.

Ook Southampton mengt zich in strijd om Danjuma

De 22-jarige Danjuma heeft bij Club Brugge nog een contract tot medio 2022, maar heeft zijn zinnen gezet op een stap hogerop. Na zijn indrukwekkende eerste seizoenshelft in België staan de clubs in de rij voor de Oranje-international, die rustig alle opties afweegt alvorens een beslissing te nemen over zijn toekomst.

Die luxe heeft de ex-speler van PSV en NEC ook, want er is bijzonder veel belangstelling voor hem. Internazionale informeerde eveneens al naar de diensten van de Nederlander, maar is nog niet concreet. Met het oog op het Nederlands elftal wil Danjuma de tijd nemen voor het maken van een beslissing. Met het oog op het EK is een basisplaats bij een volgende club noodzakelijk.

Danjuma speelt pas een jaar bij Club Brugge, dat hem overnam van NEC. De aanvaller kende een glansrijke start in België en debuteerde in oktober bij het Nederlands elftal, maar raakte daarna geblesseerd en moest maanden toekijken. Tijdens de play-offs deed Danjuma wel weer mee, maar was hij niet zo belangrijk als in het begin van het seizoen. Wel scoorde hij in april in de topper tegen Anderlecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.