Ook Real Sociedad aast op Daley Blind

Reacties

Mark van Bommel en Marc Overmars hebben met Royal Antwerp FC concurrentie gekregen uit Spanje in de jacht op Daley Blind. Real Sociedad wil de bij Ajax vertrokken verdediger graag inlijven.

Ook Real Sociedad aast op Daley Blind
© Pro Shots

Nu het contract van de 32-jarige linkspoot bij Ajax is ontbonden, komt een nieuw avontuur dichtbij. Eind oktober was Blind al bijna begonnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Urawa Red Diamonds toonde verregaande interesse in de Ajacied, die daar positief over was. De transfer naar Japan ketste op het laatste moment echter af.

Het is geen geheim dat Van Bommel en Overmars de transfervrije Oranje-international in het vizier hebben. De trainer en technisch directeur zouden de routinier graag aan de selectie van Antwerp toevoegen. Er is echter nog een optie al in beeld: Real Sociedad, de huidige nummer drie van La Liga. Blind zou daar kunnen gaan samenspelen met onder anderen David Silva en Alexander Sörloth.

Nu Blind en Ajax met een transfervrij vertrek een oplossing hebben gevonden, komen mogelijk ook snel andere keuzes voorbij voor de voormalige verdediger van Manchester United.

Lees op VI PRO het achtergrondverhaal over het vertrek van Daley Blind bij Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.