Elftal van de Week: FC Emmen doet weer mee, PSV-Ajax levert één speler op

Reacties

Liefst drie Eredivisie-clubs leveren deze keer twee spelers af voor het Elftal van de Week. FC Emmen doet onderin de competitie weer helemaal mee en dat is te zien. Ook bij AZ en PEC Zwolle zijn er twee uitverkiezingen.

Ook in het Elftal van de Week doet FC Emmen weer helemaal mee
© Pro Shots

Op sommige posities was het weer een lastige keuze. Zo vallen bij Vitesse, dat met 4-1 won van VVV-Venlo, drie spelers net buiten de boot. Matus Bero, Armando Broja en Sondre Tronstad haalden in vergelijking met andere spelers in hun linie net een te laag cijfer. De voorkeur ging naar onder anderen Ché Nunnely van Willem II, die met zijn ploeg een belangrijke zege boekte bij Sparta Rotterdam (0-2).

Bram van Polen en Virgil Misidjan van PEC Zwolle kregen geen gezelschap van hun ploeggenoot Thomas Buitink, die het voorin moest afleggen. Dat was ook zo met Danilo van FC Twente. De aanvalslinie was deze keer duidelijk: PSV-spits Eran Zahavi blonk uit tegen Ajax, Paulos Abraham bezorgde FC Groningen als invaller een zege op Fortuna Sittard en Myron Boadu werd VI's Speler van de Week na zijn hattrick voor AZ in de topper tegen Feyenoord.

Een van de aangevers van Boadu tegen Feyenoord was Owen Wijndal, die eveneens in het Elftal van de Week staat. Met Van Polen en Mickaël Tirpan, die vorige week ook al Fortuna vertegenwoordigde, vormt hij de verdediging. Een linie verderop zien we Sergio Peña van FC Emmen, die tegen FC Utrecht eindelijk weer eens zijn vorm van vorig seizoen liet zien. Emmen doet weer mee en dat is te zien aan het Elftal van de Week. Ook doelman Michael Verrips geeft acte de presence.

Elftal van de Week - Speelronde 24

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.