Ook Frimpong wordt Bosz Babe: Celtic kan 'groot bedrag' krijgen voor Nederlander

Reacties

Na Timothy Fosu-Mensah lijkt Peter Bosz binnenkort nog een landgenoot te kunnen verwelkomen bij Bayer Leverkusen. Jeremie Frimpong staat volgens verschillende media op het punt over te komen van Celtic.

Ook Frimpong wordt Bosz Babe: Celtic kan 'groot bedrag' krijgen voor Nederlander
© Pro Shots

Manager Neil Lennon bevestigde het naderende vertrek van Frimpong dinsdag tijdens een persconferentie. 'Jeremie is op dit moment in het buitenland om met een club te praten, dus het ziet ernaar uit dat het doorgaat', zei Lennon. Volgens de Noord-Ier heeft Frimpong zes à zeven weken geleden al laten weten dat hij wil vertrekken bij de club.

Volgens de laatste berichten wordt Leverkusen dus zijn nieuwe werkgever. Onder meer de Daily Record en Sky Sports maken daar melding van. Celtic zou rond de tien miljoen euro ontvangen voor de twintigjarige rechtsback, die anderhalf jaar geleden overkwam van Manchester City. Sindsdien veroverde de Nederlandse jeugdinternational snel een basisplaats.

Lennon vindt het dan ook jammer dat hij Frimpong kwijtraakt. 'Maar hij is gekomen voor 300 duizend pond en we kunnen hem nu verkopen voor een groot bedrag.' En omdat Frimpong zelf ook wil vertrekken, was de optelsom bij Celtic snel gemaakt. Bij Leverkusen moet hij het gat opvullen dat Lars Bender na dit seizoen achterlaat, als hij net als zijn broer Sven stopt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Celtic
Meer over Celtic
Meer Bayer Leverkusen
Meer over Bayer Leverkusen
Meer J. Frimpong
Meer over J. Frimpong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.