Ook Argentijnse bondsvoorzitter vereeuwigd dankzij wereldtitel

Reacties
Ook Argentijnse bondsvoorzitter vereeuwigd dankzij wereldtitel
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Aan tatoeages geen gebrek in Argentinië. Na het succes in Qatar heeft het een flinke vlucht genomen. De WK-winst is op verschillende manieren op menig Argentijns lichaam vereeuwigd.

De hoofdrolspelers als Lionel Messi en Ángel Di María zijn inmiddels in verschillende gedaantes en vormen met inkt op de Argentijnse lichamen verschenen. Maar een succes heeft veel vaders, en dat is ook te zien aan de tatoeages.

Bondsvoorzitter Claudio Tapia stuurt vol trots via Twitter foto's de wereld in met een tatoeage van hem. 'Tatoeages zijn voor eeuwig, net als de wereldtitel. We zijn de grootste en meest passierijke voetbalnatie op deze hele planeet. Veel dank!'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Argentinië
Meer over Argentinië
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.