Ook Amerikaans international van Wolfsburg op weg naar Heerenveen

Reacties

SC Heerenveen is dicht bij de komst van Ulysses Llanez. Na Henk Veerman en Oliver Batista-Meier moet de negentienjarige Amerikaan de volgende aanvallende versterking worden bij de selectie van trainer Johnny Janssen.

Ook Amerikaans international van Wolfsburg op weg naar Heerenveen
© Pro Shots

Llanez staat onder contract bij Wolfsburg, maar komt bij de Bundesliga-club vooralsnog niet verder dan het tweede elftal. De jonge buitenspeler kan als huurling bij SC Heerenveen ervaring opdoen en toegroeien naar het Bundesliga-niveau. De tiener genoot in de Verenigde Staten zijn opleiding bij Los Angeles Galaxy en debuteerde in februari van dit jaar voor de Amerikaanse nationale ploeg.

Zo wordt de selectie voorin verder op kracht gebracht bij Heerenveen. Veerman keerde al terug en de talentvolle Oliver Batista-Meier wordt gehuurd van Bayern München en moet de spits vanaf de flanken gaan bedienen. Voor Janssen is versterking voor de flankposities zeer welkom, zeker na het vertrek van Chidera Ejuke naar CSKA Moskou.

Heerenveen heeft de komst van Pawel Bochniewicz inmiddels ook volledig afgerond. VI meldde eerder al dat de Pool een van de defensieve versterkingen is voor de Friezen. Jan Paul van Hecke is zoals eerder gemeld bovendien ook nog op komst.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.