Oogstrelende goal Quagliarella maakt vernedering Napoli compleet

Reacties

Napoli heeft in de derde speelronde van de Serie A zijn eerste puntenverlies geleden. Op bezoek bij Sampdoria gingen de Partenopei hard onderuit.

Oogstrelende goal Quagliarella maakt vernedering Napoli compleet
Sampdoria
Sampdoria
3 - 0
Napoli
Napoli

Juventus boekte zaterdagavond zijn derde zege van het seizoen en dus was het voor Napoli zaak om te zegevieren in Stadio Luigi Ferraris. Trainer Carlo Ancelotti gaf opnieuw de voorkeur aan Arek Milik boven Dries Mertens, maar de Pool kon weinig klaarspelen. Sampdoria lukte dat aan de andere kant wel. Grégoire Defrel sloeg in de twaalfde minuut toe met een pegel in de bovenhoek en maakte in de 32ste minuut zijn tweede van de avond via een intikker.

Ancelotti reageerde door Mertens en Adam Ounas na rust in te brengen voor Simone Verdi en Lorenzo Insigne, maar in tegenstelling tot het duel met AC Milan van vorige week kwam Napoli de 2-0 achterstand niet meer te boven. Het werd zelfs nog erger voor de bezoekers. Een kwartier voor tijd gaf Bartosz Bereszynski de bal voor en werkte Fabio Quagliarella hem werkelijk fantastisch binnen. De 35-jarige spits volleerde de bal vanuit de lucht achter zijn standbeen langs in de verre hoek: 3-0.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
0 - 1
Cagliari
Cagliari

Hans Hateboer en Marten de Roon hadden een basisplaats bij Atalanta, dat donderdag door FC Kopenhagen werd uitgeschakeld in de laatste voorronde van de Europa League. Zondag ging het tegen Cagliari niet veel beter. Nicolò Barella verraste de thuisploeg op slag van rust door een vrije trap vanuit een moeilijke hoek direct binnen te schieten. Atalanta, waar Robin Gosens (ex-Heracles Almelo) nog inviel, kwam niet meer tot een gelijkmaker.

Lazio
Lazio
1 - 0
Frosinone
Frosinone

Lazio boekte zondagavond zijn eerste zege van het seizoen. De Romeinen waren de jaargang begonnen met nederlagen tegen Napoli en Juventus, maar herpakten zich tegen Frosinone. Luis Alberto maakte kort na rust uit de rebound het enige doelpunt van de wedstrijd. 

Zo 2 sep. 2018

Serie A

Stand Serie A 2018/2019

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Juventus
38
28
6
4
70-30
+40
90
2
Napoli
38
24
7
7
74-36
+38
79
3
Atalanta Bergamo
38
20
9
9
77-46
+31
69
4
Internazionale
38
20
9
9
57-33
+24
69
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.