'Ontslag kwestie van tijd: spelers United zijn vertrouwen in Solskjaer verloren'

Reacties

Het is een spannende dag voor Ole Gunnar Solskjaer, die na de 0-5 nederlaag van zondag tegen Liverpool zwaar onder druk staat bij Manchester United. Maandag zijn er crisisgesprekken gevoerd op Old Trafford; dinsdag wordt er duidelijkheid verwacht over de positie van de hoofdtrainer.

'Ontslag kwestie van tijd: spelers United zijn vertrouwen in Solskjaer verloren'
© Pro Shots

De Engelse media raken er steeds meer van overtuigd dat de baan van Solskjaer simpelweg niet meer te redden valt. Het loopt immers al een tijdje niet bij United, dat afgelopen zomer flink investeerde in de selectie, in de hoop een serieuze rol te kunnen spelen in de titelstrijd. Na negen speelronden staat United nu zevende, met een achterstand van acht punten op koploper Chelsea.

Het gevoel dat Solskjaer de boel nog kan omdraaien wordt steeds minder. De BBC heeft net als enkele tabloids begrepen dat een groot deel van de spelersgroep het vertrouwen in de Noor is verloren. Er worden vraagtekens gezet bij het tactische vermogen van Solskjaer, die tevens een gebrek aan leiderschap wordt verweten.

Volgens de Daily Mail hebben voorzitters Joel en Avram Glazer maandag met directeur Edward Woodward gesproken over hoe het nu verder moet. Een ontslag van Solskjaer, die maandag zelf ook tweeënhalf uur op de club was terwijl zijn spelers van een vrije dag genoten, hangt in de lucht.

In Italië wordt beweerd dat er reeds contact is opgenomen met de momenteel werkloze Antonio Conte. In de Engelse media wordt zijn naam ook wel genoemd, maar daar wordt nu nog beweerd dat Conte slechts een van de kandidaten is. Ook Zinedine Zidane zou in beeld zijn.

'Met Klopp of Guardiola zou dit Man Utd direct kampioen worden'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.