Ontdekker Haaland en Mané laat Chelsea-flirt onbeantwoord

Reacties

Chelsea heeft tevergeefs geprobeerd Christoph Freund voor zich te winnen. De technisch directeur blijft Red Bull Salzburg trouw.

Ontdekker Haaland en Mané laat Chelsea-flirt onbeantwoord
© Imago

Chelsea had zijn zinnen gezet op Freund, die in Londen de rol van technisch directeur moest gaan vervullen. De 45-jarige Oostenrijker, die wordt gezien als de ontdekker van Erling Haaland en Sadio Mané, heeft de flirt van The Blues onbeantwoord gelaten.

'Zoals ik in interviews heb bevestigd, was er interesse van Chelsea voor mijn persoon', zegt Freund op de site van Red Bull Salzburg. 'Als zo'n grote club zich meldt, dan is dat een grote eer voor mij en het werk voor deze club. Het heeft me aan het denken gezet. Ik ben echter tot de conclusie gekomen dat een overstap niet aan de orde is.'

Freund richt zich op zijn werk bij Red Bull Salzburg, waar hij nog een contract tot medio 2026 heeft. 'We zitten midden in een zeer intensieve fase en hebben belangrijke uitdagingen in de competitie, het bekertoernooi en de Champions League.'

Op dat laatste podium speelde Salzburg tegen Chelsea gelijk. Het duel op Stamford Bridge eindigde in 1-1, zoals de Oostenrijkers ook 1-1 speelden tegen AC Milan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.