Onnavolgbare Zlatan matchwinner én hoofdrolspeler in rel

Reacties

Zlatan Ibrahimovic greep in de wedstrijd tegen Real Salt Lake weer eens een hoofdrol. De spits maakte de winnende 2-1 voor LA Galaxy, maar na afloop ging het vooral over zijn opvallende gedrag.

Onnavolgbare Zlatan matchwinner én hoofdrolspeler in rel

Nedum Onuoha, verdediger van Real Salt Lake, bleef op het veld ijzig kalm toen de Zweedse superster hem na zijn doelpunt verbaal met de grond gelijkmaakte. De twee hadden het al vanaf de zestigste minuut voortdurend met elkaar aan de stok.

Dat weerhield Ibrahimovic er dus niet van om van dichtbij de 2-1 tegen de touwen te werken, waardoor LA Galaxy won. Uriel Antuna, die eerder flopte bij FC Groningen, had de thuisploeg al op voorsprong gezet. Donny Toia maakte op randje buitenspel de gelijkmaker namens Real Salt Lake.

Onuoha
Na afloop ging het echter niet over de doelpunten, maar over het intimiderende gedrag van Ibrahimovic. De aanvoerder van LA Galaxy besloot na afloop naar de kleedkamer van Real Salt Lake te gaan om zijn excuses aan te bieden aan Onuoha, maar daar zat de verdediger niet meer op te wachten.

'Hij kwam inderdaad zijn excuses maken. Vanaf de zestigste minuut bleef hij me maar vertellen dat hij me kapot zou maken, dat hij me pijn zou gaan doen. Deze man vertelt continu dat hij het gezicht is van de MLS. Hij is zo vol van zichzelf. Ik heb er lak aan. Hij heeft dingen gezegd die je niet hoort te zeggen op het veld. Ik heb zijn excuses niet geaccepteerd. Dit is onacceptabel.'

Bekijk in onderstaande video hoe Ibrahimovic ontploft in de richting van Onuoha na het maken van de 2-1:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.