Ongekende chaos bij Valencia eist volgende slachtoffer

Reacties

De crisis bij Valencia heeft zijn volgende slachtoffer geëist. Vrijdag is het contract van technisch directeur Pablo Longoria ontbonden. Daarmee blijft het onrustig bij de Champions League-opponent van Ajax.

Ongekende chaos bij Valencia eist volgende slachtoffer

Het vertrek van Longoria (rechts op de foto) liet zich al aankondigen. Eerder deze vrijdag meldden Spaanse media al dat Valencia onderhandelde over de ontbinding van zijn nog twee jaar doorlopende contract. De 32-jarige Spanjaard staat bekend om zijn neus voor talenten, die hem eerder al bij clubs als Juventus, Atalanta Bergamo en Newcastle United bracht.

De reden van het vertrek is volgens de berichten in Spanje simpel: Longoria wilde niet langer werken voor de club die trainer Marcelino (foto, midden) en zijn technische staf zonder pardon aan de kant schoof. Het vertrek van Longoria is in sportief opzicht wel een aderlating, aangezien Valencia juist inzette op het aantrekken en doorontwikkelen van jonge spelers.

Zo blijft het conflict tussen de staf en eigenaar Peter Lim zijn tol eisen en is de rust nog niet teruggekeerd in Mestalla. Na het gedwongen vertrek van Marcelino roerde de spelersgroep zich nadrukkelijk en de nieuwe trainer Albert Celades kreeg onderuit de zak van clubicoon Santiago Cañizares. Directeur Mateu Alemany (foto, links) is nog wel verbonden aan Valencia, maar heeft geen functie meer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Valencia
Meer over Valencia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.