Ongeduldige Griezmann wacht op toenadering Barcelona

Reacties

Antoine Griezmann hoopt snel duidelijkheid te kunnen geven over zijn toekomst. De aanvaller kondigde weken geleden al zijn vertrek bij Atlético Madrid aan, maar sindsdien is het stil geworden rond hem.

Ongeduldige Griezmann wacht op toenadering Barcelona

Het is duidelijk dat Griezmann niets liever wil dan naar Barcelona vertrekken. Een jaar geleden wees hij het laatste moment nog een overstap naar Camp Nou af, maar nu wil hij alsnog ploeggenoot van Lionel Messi worden. Door een afkoopclausule van 120 miljoen euro hoeft een transfer in theorie bovendien niet veel tijd in beslag te nemen, maar in praktijk is dat toch net even anders.

Steeds meer mensen bij Barcelona lijken namelijk helemaal niet op Griezmann te zitten wachten. Zo zou de machtige Messi de clubleiding hebben afgeraden om de sterspeler van Atlético Madrid binnen te halen. Verschillende beleidsbepalers zijn het met de Argentijn eens en zien bijvoorbeeld liever Neymar terugkeren. Ondertussen begint Griezmann zelf een beetje ongeduldig te worden.

'Ik weet dat veel mensen willen weten waar ik ga spelen, maar ik wil jullie graag vragen om een beetje geduld op te brengen. Zoals ik al vaker heb gezegd, ik weet waar ik volgend seizoen wil spelen. Ik begin ook ongeduldig te worden en wil graag duidelijkheid geven', zei Griezmann na de 0-4 overwinning van Frankrijk op Andorra.

Voorlopig is het dus nog maar zeer de vraag of Griezmann zijn zin wel gaat krijgen. Barcelona lijkt nog niet erg happig om het rondmaken van de deal en ook vanuit andere clubs is het stil. Manchester United en Paris Saint-Germain werden al eens in verband gebracht met de dribbelaar, maar dat is inmiddels toch ook alweer enkele maanden geleden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.