'Onderhandelingen tussen Man Utd en Real Madrid muurvast'

Reacties

De speler zelf schijnt al een tijdje een akkoord te hebben bereikt, maar de vraagprijs zit een transfer van Raphaël Varane dwars. Real Madrid wil niet zomaar afscheid nemen van de Franse verdediger, die zelf graag naar Manchester United wil vertrekken.

'Onderhandelingen tussen Man Utd en Real Madrid muurvast'
© Pro Shots

Een deal leek lang in de maak. Bronnen dicht bij de onderhandelingen meldden eerder al dat Varane er zelf al uit was met Manchester United. Daarnaast is Real Madrid er veel aan gelegen om de mandekker deze zomer te verkopen, aangezien het contract van Varane volgend seizoen afloopt.

Van een snelle deal lijkt echter geen sprake. AS meldt dat beide clubs elkaar geen enkele spelingsruimte geven in de onderhandelingen. Real Madrid houdt vast aan een vraagprijs van circa zeventig miljoen euro, Manchester United zet in op een vaste prijs van veertig miljoen euro, exclusief bonussen.

Varane speelt sinds 2011 voor Real Madrid, dat hem op jonge leeftijd overnam van Lens. Sindsdien won hij viermaal de Champions League met de Madrilenen en werd hij driemaal kampioen van Spanje. In afwachting van de afloop van de onderhandelingen heeft Varane de training bij Real Madrid hervat.

De beste acties van Varane in het shirt van Real Madrid

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.