Onana, Ziyech en Mazraoui na korte vakantie klaar voor de start

Reacties

Ajacieden Andre Onana, Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech zouden zaterdag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal hun eerste speelminuten van dit seizoen kunnen gaan maken.

Onana, Ziyech en Mazraoui na korte vakantie klaar voor de start

Het drietal deed onlangs mee aan het toernooi om de Afrika Cup, dat voor zowel Onana (Kameroen) als voor Mazraoui en Ziyech (Marokko) teleurstellend verliep. Eerder deze week keerden zij vervroegd terug van hun vakantie, om de training bij Ajax te hervatten. Het drietal maakt een fitte indruk. Als er bij de afsluitende training geen problemen aan het licht komen, zullen zij bij de wedstrijdselectie voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal zitten, zo gaf Ajax-coach Erik ten Hag aan op zijn persconferentie.

Naast Onana, Mazraoui en Ziyech keerde ook Nicolás Tagliafico eerder terug van vakantie. 'Deze spelers zijn gretig, ze hebben er zin in', zei Ten Hag. 'En ze beseffen waar het om gaat. Er komen al snel grote wedstrijden aan.' David Neres is nog niet terug van vakantie; Ten Hag verwacht de Braziliaanse aanvaller zondag terug in Amsterdam.

Edson Álvarez, die deze week werd binnengehaald als vervanger van de naar Juventus vertrokken Matthijs de Ligt, kan tegen PSV nog niet debuteren. De Mexicaan heeft zijn werkvergunning nog niet binnen. 'Daar wordt keihard aan gewerkt', zei Ten Hag, die niet weet of Álvarez kan meedoen in de duels met PAOK Saloniki, in de derde voorronde van de Champions League. 'Ik heb er weinig inzicht in hoe snel dat kan gaan', aldus de Ajax-trainer.

Ajax gaat voor bijzondere triple bij opening seizoen tegen PSV
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.