Onana reageert op nieuw hoofdstuk over verbanning: 'Liegen is normaal'

Reacties

Andre Onana heeft gereageerd op de laatste verhalen rond zijn verbanning uit de WK-selectie van Kameroen. De doelman spreekt van een wereld van leugens.

Onana reageert op nieuw hoofdstuk over verbanning: 'Liegen is normaal'
© Pro Shots

Voor het groepsduel met Servië verdween Onana uit de basisopstelling van Kameroen. De doelman had een ruzie met bondscoach Rigobert Song moeten bekopen met een verbanning, zo luidde de officiële lezing van de bond van Kameroen.

Deze week sijpelden andere berichten door over de reden voor de verbanning. Zo zou bondsvoorzitter Samuel Eto'o een rol hebben gespeeld na de kritiek van Onana op verdediger Nicolas N'Koulou, die familie is van Eto'o. Dat zou blijken uit gelekte audio's.

In een uitgelekte video blijkt dat Song zo zijn eigen redenen had om Onana te passeren. De bondscoach zou de 'One Man Show' van de voormalig Ajacied zat zijn geweest. 'Ik vertelde hem op de dag voor de wedstrijd dat ik niet verder wilde met hem. Hij begon toen te huilen. Ik zei: "Jongen, hier heb ik geen tijd voor, ik ben bezig met de wedstrijd. Gisteren belde ik je en kwam je niet. Dus dit zijn valse tranen".'

Onana heeft via Twitter van zich laten horen. 'In een wereld waarin liegen normaal is, is het vertellen van de waarheid revolutionair. Uiteindelijk zal alles met de tijd uitkomen', stuurde de doelman de wereld in.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer A. Onana
Meer over A. Onana
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.