Officieel bod van Spotify-oprichter op Arsenal: eigenaren ontkennen

Reacties

Spotify-oprichter Daniel Ek beweert dat de eigenaren van Arsenal zijn aanbod om de Premier League-club te kopen hebben afgewezen. Bij verschillende media meldde Arsenal dat er helemaal geen bod was gedaan, maar Ek laat nu zelf weten dat hij wel degelijk een officieel bod heeft neergelegd.

Officieel bod van Spotify-oprichter op Arsenal: eigenaren ontkennen
© Pro Shots

Met een bod van om en nabij de twee miljard euro wil Ek Arsenal kopen. Ondanks het feit dat de eigenaren van The Gunners, Stan en Josh Kroenke, via hun bedrijf Kroenke Sports Enterprises (KSE) duidelijk hebben gemaakt dat de club niet te koop is en dat ze geen aanbiedingen in overweging zouden nemen. Desondanks heeft de Zweedse miljardair nu toch een bod uitgebracht.

'Er kwamen onzorgvuldige berichten naar buiten die stellen dat ik niet heb geboden op Arsenal. Ik denk dat het belangrijk is om dit te corrigeren, want er is deze week wel een bod gedaan. Ze hebben echter gezegd dat ze het geld niet nodig hebben. Ik respecteer die beslissing, maar ik blijf geïnteresseerd en blijf beschikbaar als de situatie ooit verandert', aldus Ek, die eerder al de steun kreeg van onder anderen clublegendes Thierry Henry en Dennis Bergkamp.

'Veel fans hebben geschreeuwd dat ze de eigenaren eruit willen. Ze moeten luisteren en we proberen een oplossing te bieden waarbij we de fans zullen betrekken om het DNA van de club terug te krijgen', liet Henry al weten

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.