Noppert pakt de camera: 'Doet-ie het überhaupt?'

Reacties
Noppert pakt de camera: 'Doet-ie het überhaupt?'
© OnsOranje
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Andries Noppert heeft niet alleen bij de fans van het Nederlands elftal, maar ook bij zijn teamgenoten een enorme gunfactor. De doelman van Oranje nam bij de training van zondagochtend de camera in handen.

De basisspelers van zaterdag tegen de Verenigde Staten mochten het net als de ingevallen Teun Koopmeiners en Steven Bergwijn rustig aan doen en zaten zondagochtend op de hometrainer. Noppert onderwierp zijn teamgenoten met de camera in zijn handen aan een aantal vragen. 'De helden van het Nederlandse voetbal', noemde Noppert zijn ploeggenoten.

Eerder moest Noppert nog wel handigheid krijgen met de camera. 'Doet-ie het überhaupt?' De keeper hield Jurriën Timber scherp. 'Weet je wel wanneer we spelen? Vrijdag? Doe je goed.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.