Noppert over eventuele transfer: 'Dit zou het moment kunnen zijn'

Reacties

Concrete interesse is er nog niet voor Andries Noppert, maar de doelman beseft dat hij mogelijk voor een roerige periode staat nu de belangstelling voor zijn persoon door het WK flink is toegenomen.

Noppert over eventuele transfer: 'Dit zou het moment kunnen zijn'
© Pro Shots

'Dit is een bepaald moment, je hoeft niet heel veel verstand van voetbal te hebben om dat door te hebben', aldus de keeper van SC Heerenveen.

Langer in Friesland blijven zou bepaald geen straf zijn, benadrukte Noppert. 'Ik zit bij de club van mijn dromen, spelen voor SC Heerenveen heeft iets speciaals voor me. Maar als de club goed kan verdienen kan dit het moment zijn. Laten we het maar afwachten wat er gebeurt. Zolang er niets anders komt, en dat is nog niet zo, ben ik hier op mijn plek.'

Noppert gaat binnenkort ook in gesprek met SC Heerenveen over zijn toekomst. Mogelijk dat dan ook zijn contractsituatie aan bod komt. De 28-jarige keeper ligt momenteel nog anderhalf jaar vast in Friesland.

SC Heerenveen kreeg nog geen biedingen binnen op Noppert. Wel werd de club benaderd door de nodige tussenpersonen die stelden een transfer mogelijk te kunnen maken. Deze avances zijn door technisch manager Ferry de Haan afgehouden.

Andere transfers
SC Heerenveen heeft linksback Rami Kaib laten weten dat hij bij een goed bod mag vertrekken. Daarop heeft IFK Norrköping belangstelling getoond, maar het eerste voorstel van de Zweden is afgewezen. Voor Tibor Halilovic, wiens perspectief door de komst van Pelle van Amersfoort is verminderd, is nog geen serieuze belangstelling geweest. Hetzelfde geldt voor rechtsback Milan van Ewijk, die er bij clubs uit binnen- en buitenland echter goed op staat en daardoor net als Noppert kandidaat is voor een grote winterse transfer.

Lees hier een uitgebreide reportage over de speciaal voor de terugkeer van Noppert ingelaste persconferentie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.