'Noppert eerste doelman van Oranje op WK'

Reacties

Andries Noppert wordt eerste doelman van het Nederlands elftal op het WK in Qatar. Dit zijn de berichten uit het Oranje-kamp. Op het persmoment voor de wedstrijd tegen Senegal wilde bondscoach Louis van Gaal niet verklappen wie zijn eerste keeper wordt.

'Noppert eerste doelman van Oranje op WK'
© Pro Shots
Senegal
Senegal
0 - 2
Nederland
Nederland

Van Gaal nam Noppert, Justin Bijlow en Remko Pasveer mee naar het WK, de laatste twee keepers zullen vooralsnog een bijrol spelen op het eindtoernooi. Noppert wordt de vijftigste debutant onder Van Gaal en de eerste Oranje-keeper die zijn debuut maakt tijdens een mondiaal eindtoernooi.

Noppert keepte in totaal 32 duels in de Eredivisie, eerder stonden we op VI PRO al stil bij zijn onwaarschijnlijke loopbaan. Twee jaar geleden kreeg Noppert immers van zijn naasten het advies om te stoppen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.