Noorwegen heeft zijn hongerige Haaland gemist

ADVERTORIAL – Oranje focust zich momenteel op de troostfinale van de Nations League, maar elders in Europa wordt er ook gewoon internationaal gevoetbald. Eén van de wedstrijden die vanavond wordt gespeeld gaat tussen Noorwegen en Schotland in de EK-kwalificatiecyclus. Blik vooruit en speel mee met Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor treble-winnaar Erling Haaland.

Noorwegen heeft zijn hongerige Haaland gemist
© Pro Shots
Noorwegen
Noorwegen
1 - 2
Schotland
Schotland

Met Erling Haaland ontvangt Noorwegen een speler die uitstekend in zijn vel zit. De spits won afgelopen weekend de Champions League met Manchester City en complementeerde daarmee de clubjacht op de treble. Ook op individueel vlak beleeft de Noor een krankzinnig eerste seizoen in Engeland. In de 53 wedstrijden die Haaland in alle clubcompetities speelde maakte hij liefst 52 goals, waarmee hij nagenoeg één op één loopt.

Met het arriveren van Haaland sloeg er een zucht van verlichting in het Noorse kamp. Tijdens de voorgaande interlandperiode in maart was de spits er namelijk niet bij vanwege een blessure en dat hebben ze in Noorwegen geweten ook. De Scandinaviërs kregen eerst met 3-0 klop van Spanje en kwamen vervolgens ook niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Georgië. Haaland moet zijn land dan ook van de nodige doelpunten en resultaat gaan voorzien.

Laat het maken van goals nou net zijn waar Haaland voor in de wieg is gelegd. De nog altijd pas 22-jarige spits maakte al 21 goals in de 23 wedstrijden die hij in de A-selectie van Noorwegen speelde. Ook in het internationale voetbal loopt Haaland dus nagenoeg één op één.

Unibet speelt in op de scoringsdrift van Haaland. De bookmaker heeft een verhoogde odd van 4.00 beschikbaar gesteld voor wanneer Haaland de eerste goal van de wedstrijd maakt. Voor een doelpunt van Haaland op een willekeurig moment staat een quotering van 1.91. Denk je dat Haaland scoort en dat het gepaard gaat met een overwinning van Noorwegen tegen Schotland? Dan hoort daar een odd van 2.95 bij.

Specials voor Noorwegen - Schotland

- Haaland maakt minimaal twee goals: 7.50
- Haaland maakt minimaal drie goals: 30.00

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's