'Noodkeeper' Cojocaru gaat in België op zoek naar speelminuten

Reacties

Valentin Cojocaru trekt de deur bij SK Dnipro-1 definitief achter zich dicht. De Roemeense doelman diende de laatste maanden van het afgelopen seizoen als noodverband bij Feyenoord en kiest nu voor een transfer naar OH Leuven.

'Noodkeeper' Cojocaru gaat in België op zoek naar speelminuten
© Pro Shots

Feyenoord ving het wegvallen van eerste doelman Justin Bijlow halverwege maart op met het aantrekken van Cojocaru, die vanwege de oorlog tijdelijk mocht vertrekken uit Oekraïne. De 26-jarige sluitpost diende als tweede keus achter Ofir Marciano, maar kwam geen enkel officieel duel in actie namens de Rotterdammers. Omdat Bijlow inmiddels weer fit is, heeft Feyenoord Cojocaru niet meer nodig.

Toch is de Roemeen binnen afzienbare tijd weer in Nederland te bewonderen. Met zijn nieuwe club Leuven, waar hij een contract tekende voor drie seizoenen, gaat Cojocaru op trainingskamp in Horst. 'Valentin is een grote en zelfzekere doelman die over de nodige ervaring beschikt', zegt trainer Marc Brys op de clubsite van de nummer elf van de Pro League. 'Hij gaat nu de concurrentie aan met Nordin Jackers en Oregan Ravet.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.