Nog meer leed voor Oranje: Krul vervangt geblesseerde Bijlow

Reacties

Justin Bijlow is afgehaakt bij het Nederlands elftal voor de beslissende WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen. Tim Krul is opgeroepen als vervanger.

Nog meer leed voor Oranje: Krul vervangt geblesseerde Bijlow
© Pro Shots
Nederland
Nederland
2 - 0
Noorwegen
Noorwegen

Volgens de officiële lezing van de KNVB is Bijlow 'onvoldoende fit' bevonden voor het cruciale duel met de Noren. Krul, die op eigen verzoek niet was geselecteerd voor de interlands tegen Montenegro en Noorwegen, is daarom alsnog opgetrommeld. De doelman van Norwich City maakt met Mark Flekken en Jasper Cillessen uit wie dinsdag in De Kuip onder de lat staat.

Ook Cillessen maakte aanvankelijk geen deel uit van de selectie, maar kwam in beeld na het wegvallen van PSV-sluitpost Joël Drommel. De 32-jarige Cillessen heeft zestig interlands achter zijn naam staan en is daarmee de meest ervaren doelman van het stel. Krul verdedigde vijftien keer het doel van het Nederlands elftal. Flekken, die onder contract staat bij Bundesliga-verrassing SC Freiburg, wacht nog op zijn eerste interland.

Poll (gesloten) Wie zou jij als doelman opstellen tegen Noorwegen?
  • 27% Mark Flekken (1.749 stemmen)
  • 65% Jasper Cillessen (4.193 stemmen)
  • 8% Tim Krul (515 stemmen)

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.