Nog meer corona-ellende voor PSV: ook Viergever valt weg

Reacties

Het coronavirus blijft om zich heen slaan in de selectie van PSV. De Eindhovenaren melden dat nu ook Nick Viergever positief getest is. Hij zal daardoor donderdag niet spelen tegen Omonia Nicosia.

Nog meer corona-ellende voor PSV: ook Viergever valt weg
© Pro Shots
Omonia Nicosia
Omonia Nicosia
1 - 2
PSV
PSV

Ook Denzel Dumfries, Pablo Rosario, Timo Baumgartl, Cody Gakpo, Joel Piroe en Maxime Delanghe zijn vanwege het coronavirus niet beschikbaar voor de tweede groepswedstrijd in de Europa League. Dit zestal ontbrak afgelopen zondag ook al in de competitiewedstrijd tegen Vitesse. Met een gehavende selectie ging de ploeg van Roger Schmidt toen met 2-1 onderuit in Arnhem.

Schmidt had tegen Vitesse maar vijf spelers op de bank zitten, waarvan drie veldspelers. Viergever was er daar een van, maar hij is er donderdag dus niet bij tegen Omonia Nicosia. PSV maakt verder bekend dat het een staflid in quarantaine heeft moeten plaatsen vanwege een positieve coronatest. De Eindhovenaren melden hier niet om wie het gaat.

PSV verloor zijn eerste groepswedstrijd in de Europa League met 1-2 van Granada en hoopt donderdag op Cyprus wat goed te kunnen maken.

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep E UEFA Europa League 2020/2021

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSV
6
4
0
2
12-9
+3
12
2
Granada
6
3
2
1
6-3
+3
11
3
PAOK Saloniki
6
1
3
2
8-7
+1
6
4
Omonia Nicosia
6
1
1
4
5-12
-7
4
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.