Nog één heet hangijzer in gesprekken tussen Barcelona en Tottenham Hotspur

Reacties

Tottenham Hotspur en Barcelona zijn in gesprek over Clément Lenglet, zo melden Sky Sports en Marca woensdagmiddag. De verdediger kan op huurbasis de overstap maken naar Londen. Hij heeft volgens Marca al zijn jawoord gegeven aan Tottenham, maar de onderhandelingen tussen de clubs kennen nog één heet hangijzer: zijn salaris.

Nog één heet hangijzer in gesprekken tussen Barcelona en Tottenham Hotspur
© Pro Shots

Het financieel noodlijdende Barcelona zette eigenlijk in op een verkoop, maar die investering wilde Tottenham niet doen. Uiteindelijk zou Barcelona akkoord zijn gegaan met een huurdeal. De grootmacht uit La Liga wil echter wel dat Tottenham opdraait voor het volledige salaris van Lenglet, terwijl Tottenham graag ziet dat Barcelona nog een deel betaalt. Van een akkoord is zodoende nog geen sprake.

Volgens de huidige planning keert Lenglet maandag terug van zijn vakantie en wordt hij verwacht op het trainingsveld. Barcelona wil de overeenkomst voor die tijd hebben afgerond. Lenglet stond ook in de belangstelling van AS Roma, maar trainer José Mourinho zou hem niet als basisspeler hebben gezien. Van een gesprek met Antonio Conte ging meer vertrouwen uit: de trainer van Tottenham liet de verdediger weten hem graag te verwelkomen.

Volgens Sky Sports heeft Tottenham meerdere centrumverdedigers op het oog. Behalve Lenglet gelden ook Pau Torres van Villarreal, Alessandro Bastoni van Internazionale en Josko Gvardiol als kandidaten om de achterhoede te versterken. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.