Nog een blessure voor Oranje: ook Memphis haakt af

Reacties

Na Teun Koopmeiners heeft ook Memphis Depay geblesseerd het veld moeten verlaten tijdens het bezoek van Oranje aan Polen. De spits van het Nederlands elftal viel kort na rust uit met hamstringklachten.

Nog een blessure voor Oranje: ook Memphis haakt af
© Pro Shots
Polen
Polen
0 - 2
Nederland
Nederland

De tweede helft was nog maar net begonnen of Memphis verstapte zich in een duel met een tegenstander. Direct greep hij naar zijn bovenbeen. Vervolgens bleef de aanvaller van Barcelona liggen en liep hij, terwijl het chagrijn van zijn gezicht afdroop, naar de kant.

Vincent Janssen verving Memphis, die bij de Catalaanse grootmacht de voorbije weken allesbehalve vaste waarde was. Toch stelde hij zelf fit genoeg te zijn.

Het zal moeten blijken hoe ernstig de klachten van Memphis zijn. Zondag staat Nederland in de laatste Nations League-wedstrijd tegenover België. De kans is aanwezig dat Koopmeiners er dan niet bij is. Hij verliet al in de beginfase met een hoofdblessure het veld in Warschau.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Nederland
Nederland
1 - 0
België
België
UEFA Nations League

Stand League A Groep 4 UEFA Nations League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Nederland
6
5
1
0
14-6
+8
16
2
België
6
3
1
2
11-8
+3
10
3
Polen
6
2
1
3
6-12
-6
7
4
Wales
6
0
1
5
6-11
-5
1
* Actueel tot en met 2 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.