Nijland staat open voor gesprek met PEC

Reacties

Aan het einde van dit seizoen loopt Stef Nijland uit zijn contract bij PEC Zwolle. Waar teamgenoten als Mustafa Saymak en Youness Mokhtar al met de clubleiding hebben gesproken – beiden hebben aangegeven voorlopig niet te willen verlengen – heeft de spits nog niks gehoord.

Nijland staat open voor gesprek met PEC

'Ik heb het hier nog altijd prima naar mijn zin. Maar tot op heden is er geen gesprek ingepland, niet met PEC of een andere club.' De inmiddels 29-jarige Nijland is eerste keus onder trainer John van 't Schip. Toch valt zijn doelpuntenproductie behoorlijk tegen.

Dit seizoen scoorde hij pas één keer. Dat valt mede te wijten aan de spelopvatting van PEC. Vleugelspelers Mokhtar en Younes Namli komen steeds naar binnen. Niet alleen Nijland maar ook Piotr Parzyszek en gelegenheidsspits Erik Israelsson hebben moeite het net te vinden.

'Dat zegt wel wat. Piotr, Erik en ik hebben er samen volgens mij twee gemaakt dit seizoen. Dat moeten er meer worden. Maar het klopt dat onze buitenspelers graag naar binnen komen. Als spits van PEC sta je vooral in het veld om te combineren.'

Bekijk hier de samenvatting van PEC Zwolle - FC Utrecht
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.