Nijhuis bedekt scheldkanonnade van Seuntjens met de mantel der liefde

Reacties

NAC Breda-aanvaller Ralf Seuntjens haalde vorige week nog snoeihard uit naar scheidsrechter Bas Nijhuis. De arbiter heeft nu teruggeblikt op het bijzonder opmerkelijke incident.

Nijhuis bedekt scheldkanonnade van Seuntjens met de mantel der liefde
© Pro Shots

FC Volendam won vorige week in eigen huis met 1-0 van NAC, maar dat had ook zomaar 1-1 kunnen zijn. Een goal van Seuntjens werd echter afgekeurd omdat hij de keeper zou hebben gehinderd. De routinier vond echter dat er niets aan de hand was en maakte na afloop volledig gehakt van de arbiter. 'Het gaat helemaal nergens over. Je moet door, maar het is gewoon een schande. Het is één grote teringzooi. Het is een schandalige beslissing, een vieze streek.'

Overigens bood Seuntjens daags na het incident zijn excuses aan via de social media-kanalen van NAC. Dat lijkt uiteindelijk ook te hebben gewerkt, want na een vooronderzoek van de KNVB werd de aanvaller slechts voorwaardelijk geschorst. Maandagavond schoof Nijhuis vervolgens aan in het programma Veronica Inside, waar het moment ter sprake kwam.

'Weet je wat het is? Ralf is iemand die in het veld alle duels aangaat, hij klaagt ook niet. Dat moet ik 'm echt wel nageven', stelde Nijhuis, die de tirade van Seuntjens verder achter zich wil laten. 'Dat is direct na de wedstrijd. Zo'n speler zit dan nog in de emotie, en dan gaat-ie los. Nou, ja', zo haalt hij zijn schouders op over het interview.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.