Nigel de Jong staat voor terugkeer in Bundesliga

Reacties

Nigel de Jong keert zo goed als zeker terug in de Bundesliga. De 33-jarige middenvelder zag vrijdag zijn contract ontbonden worden door Galatasaray en lijkt als transfervrije speler aan te sluiten bij degradatiekandidaat 1. FSV Mainz.

Nigel de Jong staat voor terugkeer in Bundesliga

De Jong maakte in 2006 al eens de overstap naar Duitsland, toen hij van Ajax verkaste naar Hamburger SV. Van 2006 tot 2009 speelde de verdedigende middenvelder 66 competitieduels, voordat hij verkaste naar Manchester City. Bild meldt dat De Jong op weg is naar Mainz, VI begrijpt inmiddels dat een overstap slechts een kwestie van tijd is.

De Jong speelde dit seizoen nog geen minuut bij Galatasaray, dat onlangs een oude bekende terughaalde als trainer. Fatih Terim leek De Jong een nieuwe kans te geven in Turkije, maar uiteindelijk werd het contract van de Nederlander verscheurd. Mainz is momenteel de nummer vijftien van de Bundesliga, met slechts twee punten voorsprong op nummer zestien Werder Bremen. Bij de Duitse club staat met Viktor Fischer al een ex-Ajacied onder contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.