Nigel de Jong en Van der Vaart bij City-afscheid Kompany

Reacties

Manchester City heeft de eerste namen bekendgemaakt voor de testimonial van Vincent Kompany. Onder anderen Nigel de Jong en Rafael van der Vaart spelen mee op 11 september.

Nigel de Jong en Van der Vaart bij City-afscheid Kompany

Kompany nam deze zomer na elf jaar afscheid bij The Citizens en is aan de slag gegaan bij Anderlecht als trainer/speler. De clubicoon won vier keer de landstitel, twee keer de FA Cup en vier keer de League Cup met City.

Over twee maanden zwaait de club Kompany definitief uit. De opbrengsten van de testimonial gaan naar het initiatief Tackle4MCR, dat is opgezet door de maatschappelijk betrokken Belg in samenwerking met de burgemeester van Manchester om te zorgen voor daklozen in de stad.

Het duel gaat tussen een Manchester City Legends-team, waarin Nigel de Jong (oud-ploeggenoot van Kompany bij City en Hamburger SV) zal opdraven, en een Premier League All-stars-elftal, waarvan Van der Vaart onderdeel zal zijn.

De voorlopige lijst voor de testimonial van Kompany, die nog aangevuld zal worden:

Manchester City Legends: Joe Hart, Joleon Lescott, Micah Richards, Pablo Zabaleta, Wayne Bridge, Gareth Barry, Nigel de Jong, Samir Nasri, Shaun Wright-Phillips, Stephen Ireland en Craig Bellamy.

Premier League All-stars: Rafael van der Vaart en Emile Heskey.

Bekijk hier al onze video's
Meer V. Kompany
Meer over V. Kompany
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.