Nieuwe spits laat zich zien bij oefenzege FC Utrecht

Reacties

FC Utrecht heeft vrijdagmiddag het oefenduel met AA Gent in winst omgezet. De nummer zeven van het afgelopen seizoen in België, tevens winnaar van het Europese ticket, werd met 0-3 verslagen in Zeeland.

Nieuwe spits laat zich zien bij oefenzege FC Utrecht
© Pro Shots

De Eredivisionist speelde in een sterke opstelling, met onder anderen Willem Janssen, Adam Maher, Simon Gustafson en Sander van de Streek in de basisopstelling. Voorin maakte de Griekse nieuweling Anastasios Douvikas zijn opwachting, hij kwam tot zijn eerste goal in Utrechtse dienst. Enkele minuten voor rust ontsnapte de spits aan buitenspel en schoof hij de openingstreffer binnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gent is een graag geziene sparringpartner voor Nederlandse clubs. Eerder oefende Feyenoord (1-1) al tegen de club, Sparta Rotterdam treft Gent ook nog. De Belgen, die zeker niet met een B-elftal voor de dag kwamen in Scharendijke, moesten in de tweede helft nog twee goals slikken. Van de Streek en Ramselaar verzorgden de 0-2 en 0-3.

De hele oefenwedstrijd werd uitgezonden op het YouTube-kanaal van FC Utrecht en is dus ook in z'n geheel terug te zien. Voor FC Utrecht was dit de derde Belgische tegenstander op rij in de voorbereiding en er volgen nog wat clubs uit de Jupiler Pro League. Er wordt nog gespeeld tegen Club Brugge, Beerschot en Zulte Waregem.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.