Voorbereiding wordt passen en meten voor Ajax

Reacties

De internationals van Ajax wacht een korte zomerstop. De club heeft zojuist bekendgemaakt dat de voorbereiding van de Amsterdammers op 29 juni begint terwijl de internationale duels nog doorlopen tot medio juni.

Voorbereiding wordt passen en meten voor Ajax

Omdat Ajax woensdagavond de Europa League-finale verloor van Manchester United was al direct duidelijk dat de Amsterdammers al vroeg in het seizoen 2017/18 aan de bak moeten. Door het mislopen van een ticket voor de groepsfase van de Champions League zal de ploeg van Peter Bosz dat startbewijs immers via de voorronde moeten behalen. Ajax start op 25 of 26 juli in de derde voorronde, de returns zijn op 1 of 2 augustus. Op 14 juli zal tijdens de loting bekend worden wie de tegenstander is.

Ajax begint het nieuwe seizoen officieel op 29 juni, al zal dat nog zonder de internationals zijn. Op 3 juli vertrekt de selectie vervolgens naar Oostenrijk voor een trainingskamp. Amin Younes en André Onana ontbreken daar vanwege hun deelname met Duitsland en Kameroen aan de strijd om de Confederations Cup.

Voor de internationals van Ajax wacht sowieso een korte vakantie. Diverse Ajacieden spelen tot 12 juni immers interlandvoetbal.

Bekijk hieronder de samenvatting van de Europa League-finale en een interview met Matthijs de Ligt, die terugblikt op het voor hem zeer bijzondere voorbije seizoen.

Samenvatting: Ajax ten onder in Europa League-finale tegen Man Utd
De Ligt: 'Niet niks wat ik dit jaar gepresteerd heb'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.