Nieuwe knieblessure lijkt transfer Van Ginkel in de weg te staan

Reacties

Marco van Ginkel moet een transfer waarschijnlijk voorlopig uit zijn hoofd zetten. De 25-jarige middenvelder van Chelsea kampt opnieuw met een knieblessure, waardoor hij mogelijk maanden uit de roulatie is.

Nieuwe knieblessure lijkt transfer Van Ginkel in de weg te staan

Het gaat opnieuw om de rechterknie, waar Van Ginkel vaker aan geblesseerd is geweest. Het afgelopen seizoen moest hij ook meerdere wedstrijden van PSV - waar hij voor het derde seizoen op huurbasis actief was - aan zich voorbij laten gaan, terwijl de achtvoudig Oranje-international ook enkele duels met een injectie speelde. Van Ginkel staat in overleg met Chelsea nu voor de keuze of hij onder het mes gaat en daardoor maanden uit de roulatie is. Een andere optie is rust houden dan wel spelen met injecties. 

Van Ginkel werd de afgelopen week in verband gebracht met een transfer naar Fenerbahçe, waar hij herenigd zou kunnen worden met Phillip Cocu. De trainer maakte onlangs de overstap van PSV naar de Turkse topclub en zou daar opnieuw willen samenwerken met de middenvelder. Door de blessure is een transfer van Van Ginkel naar Fenerbahçe op korte termijn niet realistisch. Ook bij PSV, dat woensdag aan de voorbereiding op het nieuwe sizoen begon, is hij daardoor momenteel niet in beeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.