Nieuwe docu legt wanhoop bij Juventus bloot: 'We moeten hun hoofden inslaan'

Reacties

Donderdag is de Juventus-documentaire 'All or Nothing' in première gegaan. In de reeks is onder meer te zien hoe sportief directeur Pavel Nedved uit zijn vel springt na een nederlaag tegen de latere degradant Benevento.

Nieuwe docu legt wanhoop bij Juventus bloot: 'We moeten hun hoofden inslaan'
© Pro Shots

Juventus verloor in maart thuis van Benevento en dat leidde tot grote woede bij Nedved, die toch al bekend staat om zijn uitbarstingen op de tribune. 'Deze spelers zijn arrogant, daarom zijn ze de Champions League uitgevlogen', sneerde Nedved na het laatste fluitsignaal. 'We moeten naar binnen gaan en hun hoofden inslaan.'

'Zij zijn het!'
Directeur Fabio Paratici, tegenwoordig in dienst van Tottenham Hotspur, probeert de Tsjech nog tot bedaren te brengen door te zeggen dat de club ook onderdeel is van het probleem. Dat zorgde voor extra olie op het vuur bij Nedved. 'Nee, zij zijn het! Zij zijn het!', foeterde hij. Juventus eindigde dat seizoen op de valreep op de vierde plaats en kwalificeerde zich zo voor de Champions League.

De documentaire 'All or Nothing' bestaat uit acht afleveringen van een klein uur en is hier te zien. Op de beelden is ook te zien hoe rechtervleugelverdediger Juan Cuadrado vedette Cristiano Ronaldo terecht wijst.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.