Nieuwe club Osman: Qatar in plaats van vaderlandse subtop

Reacties

Mohammed Osman vervolgt zijn loopbaan in Qatar. De 26-jarige middenvelder heeft na zijn vertrek bij Heracles Almelo een tweejarig contract getekend bij Al Kharaitiyat.

Nieuwe club Osman: Qatar in plaats van vaderlandse subtop
© Pro Shots

Begin juni liet Osman tegenover VI al weten dat er interesse was uit het Midden-Oosten, maar toen hield de international van Syrië de boot nog af en liet hij weten te willen wachten of er zich nog clubs uit het Europa of de Eredivisie zouden melden.

Bijna drie maanden later is duidelijk dat Osman zijn loopbaan dan toch vervolgt in Azië en wel in Doha, Qatar. De voormalig speler van Telstar en Vitesse heeft de medische keuring al doorstaan en heeft ook zijn quarantaineperiode achter de rug.

Osman was de laatste twee seizoenen een belangrijke speler bij Heracles, dat er ondanks diverse pogingen echter niet in slaagde zijn aflopende contract te verlengen. Eind vorig jaar was er nog sprake van de interesse van AZ, Vitesse en FC Utrecht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.